April challenge!

Anta utmaningen och vinn fina priser!

Det är dags att sätta en ny hästvana! I april utmanar vi på Ridesum dig att logga så många aktiviteter du kan i din Hästdagbok. Den med flest loggade aktiviteter vinner ett helt hit med kläder och utrustning åt dig och din häst. Detta vill du inte missa!

Hur går tävlingen till?

Logga dina hästaktiviteter i Hästdagboken i appen i 30 dagar i rad under hela april och bli belönad. Ryttare som deltar i utmaningen har i slutet av april chansen att vinna ett helt Ridesum kit för både häst och ryttare (dag 30). Dessutom har de även chansen att vinna en Ridesum keps redan efter halva månaden (dag 15). Vinnaren meddelas den 1 maj 2023.

Utmaningen pågår från 1 april 2023 – 30 april 2023.

Värde: Ridesum keps = 260kr. Ridesum kit = 3500kr (hopp + dressyrschabrak, huva, täcke & keps)

Varför ska jag logga min hästhållning?

Din häst behöver varierad träning!
Håll koll på underlag, typer av pass, väder och klockslag med Ridesum. Efter varje pass hjälper vi dig att fylla i all viktig information du behöver för att få ut smart statistik från din hästhållning och träning.

All din hästhållning på ett och samma ställe!
Journaler, hemråd från veterinär, instruktioner från massören, filmer från dina ritter. Listan är lång på allt kring din häst. Håll koll genom att samla allt på ett och samma ställe, i din dagbok i appen!

Dela viktig info om din häst med ditt team!
Alla har ett team runt sin häst. Dela träning, checklistor och viktig info med ditt team!

Publicerat 29 Mars 2023