AI Seat Analytics för tränare2023-10-12T14:48:50+00:00

Nytt revolutionerande verktyg

AI Seat Analytics för tränare!

Ta din coachning till nästa nivå – sitsanalys direkt i mobilen!

AI Seat Analytics erbjuder ett revolutionerande sätt att ta din coachning till nästa nivå genom att ge feedback i realtid på dina elevers position, balans och liksidighet. Ett perfekt komplement för tränare som hjälper ryttare med sin sits!

Varför använda AI Seat Analytics?

Varför använda AI Seat Analytics?

  • Utvärdering av ryttarens sits: Upptäck obalans och förbättringsområden i realtid.

  • Visa och förklara: Med visuell feedback och en tydlig målbild blir det enkelt att identifiera nya fokusområden.

  • Personliga rekommendationer: Din elev får skräddarsydda övningar för att öka sin stabilitet och förfina tekniken.

  • Kartlägg framsteg: Håll koll på elevens utveckling, sätt upp mål och fira framgångar.

  • Ta steget in i framtiden: Utöka ditt erbjudande med ett verktyg i teknikens framkant!

Kom igång redan idag!

Hur kan jag som tränare använda AI Seat Analytics?2023-10-12T11:22:45+00:00

AI Seat Analytics erbjuder ett revolutionerande sätt att ta din coachning till nästa nivå genom att ge feedback i realtid på dina elevers position, balans och liksidighet. Du kan enkelt visuellt visa på en korrekt position, vilket gör det lättare för ryttare att förstå och genomföra justeringar. Dessutom kan du använda det omfattande biblioteket med övningar för att skräddarsy träningen efter varje ryttares behov och se deras framsteg över tid. AI Seat Analytics är ett perfekt komplement för tränare som hjälper ryttare med sin sits.

Hur många analyser rekommenderar ni att man gör på ett ekipage som man långsiktigt jobbar med?2023-10-12T11:23:56+00:00

För långsiktig utveckling av ryttarens sits är det rekommenderar vi att genomföra regelbundna analyser med AI Seat Analytics. Börja med att göra inledande analyser för att identifiera ryttarens utgångsläge. Gör sedan regelbundet uppföljningsanalyser till exempel månadsvis eller kvartalsvis för att hela tiden följa framsteg, åtgärda svagheter och göra nödvändiga justeringar av deras träningsprogram. Vi rekommenderar att du använder Gångartspaketet med 6 analyser; 1 galopp, 1 trav i vänster- och höger varv, sedan 1 bakifrån (på rak linje) och 1 rakt framifrån (på rak linje) för att få en komplett analys.

Vad kan jag erbjuda mina ryttare med AI Seat Analytics?2023-10-12T11:25:20+00:00

Oavsett nivå så behöver alla ryttare jobba med sin sits. Med AI Seat Analytics kan du erbjuda dina elever personlig träning utifrån deras individuella behov och svagheter. Analysen kommer visuellt att visa vad den eleven behöver förbättra. Med hjälp av verktyget kan du effektivisera era träningspass genom att fokusera på förbättringsområden. Du kan också erbjuda ryttare ett omfattande bibliotek med övningar för träning mellan träningarna och tydligt följa framsteg över tid, för att öka motivation och engagemang för förbättringar.

Hur fungerar det?2023-10-12T11:26:17+00:00

AI Seat Analytics använder artificiell intelligens för att analysera ryttarens sits, balans och position i realtid. Genom avancerade algoritmer ger den feedback hur ryttaren kan stärka sin sits för att på bästa sätt inverka på hästen. Tränare får resultatet via en tydlig och användarvänlig plattform, vilket möjliggör att guida ryttaren att göra precisa justeringar för en förbättrad sits. Både du och eleven kommer att ha tillgång till analyserna.

Vad kostar det?2024-02-21T11:39:07+00:00

Tränarpaketet finns tillgängligt som månads- eller halvårsabonnemang, båda med obegränsat antal analyser (analysera hur mycket du vill!).

Månadspaketet kostar 399 kr/mån de första 6 månaderna, därefter 499/mån. Halvårspaketet kostar 1749 kr för första perioden, därefter 2499 kr.

Behöver jag vara uppkopplad till internet?2023-10-12T11:33:51+00:00

För att använda live-funktionen behöver du en bra internetuppkoppling. Om du har en långsammare internetuppkoppling rekommenderar vi att du filmar korta videoklipp och laddar upp i efterhand.

Hur kan jag tillsammans med eleven följa utvecklingen över tid?2023-10-12T11:32:39+00:00

AI Seat Analytics erbjuder en enkel översikt av utvecklingen med en framstegsvy, som låter din elev följa sin utveckling över tid. Plattformen visar visuellt framsteg, vilket gör det enkelt att jämföra och analysera förändringar i ryttarens sits, balans och liksidighet. Genom att regelbundet se över dessa framsteg kan du anpassa träningsplanen så att den passar ryttarens behov och mål.

Hur kan jag dela analysen med min elev?2023-10-12T11:30:50+00:00

Du kan enkelt dela analysen med din elev genom AI Seat Analytics i appen. Ryttaren behöver ha en ryttarprofil (gratis) i Ridesum-appen.

Vem kan använda AI Seat Analytics?2023-10-12T11:29:14+00:00

AI Seat Analytics är designad för tränare och instruktörer som vill komplettera sina undervisningsmetoder och hjälpa ryttaren att fokusera på sin sits. Den passar alla nivåer och discipliner, alla som vill optimera träningen och uppnå bättre balans och samarbete mellan ryttare och häst.

Vilken utrustning behöver jag?2023-10-12T11:28:11+00:00

För att använda AI Seat Analytics behöver du en smartphone. Det är allt! Du kan välja att filma live vilket är väldigt enkelt på ridbanan eller ladda upp en video på max 2 minuter (vi rekommenderar 15s per video).

Just nu får alla nya och gamla tränare testa AI Seat Analytics gratis i 10 dagar!

Lyft din undervisning och förbättra ryttarens prestation

Visa istället för att berätta

Med AI Seat Analytics kan du nu visuellt demonstrera korrekt sits och teknik för dina ryttare. Verktyget gör det möjligt att visa utan att ”tjata”, vilket gör det lättare för ryttare att förstå och tillämpa de nödvändiga justeringarna för att förbättra sin sits.

Bibliotek med övningar

Verktyget innehåller ett omfattande bibliotek med övningar som eleverna kan träna på, både uppsuttet och avsuttet, mellan passen. Övningarna som presenteras är skräddarsydda för den varje ryttares individuella sitsutmaningar, samtidigt som de går att anpassa till alla nivåer.

Bibliotek med övningar

Verktyget innehåller ett omfattande bibliotek med övningar som eleverna kan träna på, både uppsuttet och avsuttet, mellan passen. Övningarna som presenteras är skräddarsydda för den varje ryttares individuella sitsutmaningar, samtidigt som de går att anpassa till alla olika nivåer.

Följ framstegen

En av de bästa sakerna med AI Seat Analytics är dess förmåga att dokumentera framsteg. Det är lätt att följa och se varje ryttares framsteg över tid. Detta datadrivna tillvägagångssätt ger dig möjlighet att skräddarsy din utbildning för att passa varje elevs specifika behov och mål.

I teknikens framkant

Låt verktygets innovativa AI-teknik revolutionera din undervisning och ge dina ryttare optimala förutsättningar att uppnå sina mål. Ta det första steget mot att förbättra varje ryttares sits och se dem komma närmare sina mål under din vägledning.

I teknikens framkant

Låt verktygets innovativa AI-teknik revolutionera din undervisning och ge dina ryttare optimala förutsättningar att uppnå sina mål. Ta det första steget mot att förbättra varje ryttares sits och se dem komma närmare sina mål under din vägledning.

Ta dina elever till nästa nivå med AI Seat Analytics!

Ladda ner appen och testa idag. JUST NU får alla tränare testa 10 dagar utan kostnad!

Till toppen