Gratis webinar 27:e mars 19.30:

Hur vet du om din sadel ligger bra?

Hur hittar du rätt sadel? Och hur vet du att den sadel du har fortfarande passar? Att hitta, prova ut och köpa en sadel som passar både häst och ryttare är en utmaning och en stor investering. Det finns en djungel av nya och begagnade sadlar på marknaden och det är lätt att känna sig vilsen. I detta gratis webinar går sadelutprovaren Charlotte Frisch igenom vanliga frågor och svar kring sadlar och sadelanpassning för både ryttare och häst. Detta vill du inte missa!

Webinaret är gratis, men har begränsat antal platser – anmäl dig idag!

Charlotte Frisch är sadelutprovare och expert sedan 15 år tillbaka, utbildad i England och har hjälpt över 3000 ryttare och hästar att hitta rätt sadel. Hon arbetar på heltid med sadelutprovningar på företaget By Horse Sweden som hon grundade 2008. Charlotte är även C-tränare i dressyr. Som ryttare och tränare vet hon vad rätt utrustning gör för resultatet och upplevelsen av din ridning. Hon har förståelse för hur det känns, och inte bara hur det ser ut – vilket är väldigt viktigt för att hitta den rätta sadeln.

Var ser jag webinaret?

Online såklart! Länk till webinaret skickas ut i god tid innan start. Anmäl dig i formuläret nedan!

Var ser jag webinaret?

Online såklart! Länk till webinaret skickas ut i god tid innan start. Anmäl dig i formuläret nedan!

Måndagen den 27:e mars
19.30-20.30
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Anmäl dig redan idag!

Vill du veta ännu mer om hurt du hittar rätt sadel?

I Ridesums digitala kurs ”Hitta rätt sadel” får du proffstipsen av sadelexperten Charlotte Frisch som provat ut över 3000 sadlar. Du får koll på hur du gör behovsanalys, olika sadeltyper, hur du provar ut sadeln, lösningar på vanliga sadelproblem och hur du tar hand om din sadel på bästa sätt. Vill du hitta den bästa sadeln till dig och din häst som gör att ni kan prestera optimalt tillsammans? Starta kursen idag!