Ny digital kurs:

Hitta rätt sadel!

Med Charlotte Frisch

Hur hittar du rätt sadel? Och hur vet du att den sadel du har fortfarande passar? Att hitta, prova ut och köpa en sadel som passar både häst och ryttare är en utmaning och en stor investering. Det finns en djungel av nya och begagnade sadlar på marknaden och det är lätt att känna sig vilsen. Alla har heller inte möjlighet att ta hjälp av en sadelutprovare. Så hur bör du gå till väga?

I den här fullmatade kursen får du proffstipsen av sadelexperten Charlotte Frisch som provat ut över 3000 sadlar. Du får koll på hur du gör behovsanalys, olika sadeltyper, hur du provar ut sadeln, lösningar på vanliga sadelproblem och hur du tar hand om din sadel på bästa sätt.

Vill du hitta den bästa sadeln till dig och din häst som gör att ni kan prestera optimalt tillsammans? Starta kursen idag!