Stjärnclinic med

Kyra Kyrklund!

Det blev en “once in a lifetime-upplevelse” för publiken när världens kanske bästa dressyrtränare och en av tidernas bästa hoppryttare möttes för kunskapsutbyte under Jönköping Horse Show 2022. Kunde du inte se clinicen på plats? Nu har du chansen att se inspelningen!

Missa inte tillfället att se Kyra Kyrklund coacha VM-guldmedaljören i hoppning, Peder Fredricson, tillsammans med de framgångsrika U25-ryttarna i dressyr, Lina Dolk och Lovisa Wessblad. Ta del av Kyras imponerande kunskap och inspireras till din egen ridning – se clinicen idag!

Kyra Kyrklund är en av världens främsta dressyrtränare. Få namn i ridsportens historia kan stoltsera med en meritlista på Kyras nivå. Till de egna sportsliga framgångarna, som bland annat inkluderar silvermedalj vid VM i Stockholm 1990 och vinst i FEI World Cup™ 1991, kan läggas otaliga framgångar tillsammans med elever från hela världen på absolut högsta nivå. Totalt har Kyra varit med på hela elva OS och vid VM i Herning 2022 togs hela tre guldmedaljer av Kyras elever, varav en var Cathrine Laudrup-Dufour. Som tränare är Kyra känd för sin skicklighet och förmåga att göra det komplexa förståeligt, samt sin humor och kärlek till hästen.