Ny digital kurs:

Hoppning med känsla!

Med Lisen Bratt Fredricson och Stephanie Holmén 

Vad är hemligheten bakom Grevlundas fantastiska framgångar och omtalade system? Det får du lära dig i den här kursen med OS-ryttaren Lisen Bratt Fredricson och landslagsryttaren Stephanie Holmén! Under sex fullmatade lektioner får du se hur ett av världens bästa hoppstall arbetar med sina hästar. Hur de fokuserar på att förstå, känna och samspela med hästen. Du får lära dig mer om hästhantering, uppvärmning, markarbete och hoppövningar med målet att kunna hoppa en bana där du är ett med hästen. Är du redo att lära av de bästa i världen? Starta kursen idag!

Stephanie Holmén är Grand Prix-ryttare och rider i svenska hopplandslaget. Hon är beridare i hoppning och jobbar heltid med träning och tävling på Grevlundagården. Stephanie har bl.a. vunnit Världscupkval, Nations Cup och SM.

Lisen Bratt Fredricson är OS-ryttare, utbildad B-tränare i hoppning och välkänd hästentreprenör. Hon är utsedd till Sveriges mäktigaste inom ridsporten och driver hoppstallet Grevlundagården tillsammans med maken och OS-vinnaren Peder Fredricson.