Varför är det en god idé att logga och planera din träning?

Utan planering och analys av din träning blir mycket bara en gissning om det du gör fungerar. Att planera och logga i en dagbok gör att du kan titta tillbaka och se vad som har fungerat bra respektive mindre bra. Om man vet vad man gjort i uppbygganden till att hästen presterar sitt bästa, då vet man vad man ska upprepa för att få ett bra resultat.

Om Göran ”Yogi” Breisner

”Yogi” har drygt 45 års erfarenhet av att utbilda hästar och elever internationellt. Han ledde det brittiska fälttävlanslandslaget under några mycket framgångsrika år och är numera rådgivare åt de svenska förbundskaptenerna i dressyr, hoppning och fälttävlan. Han har själv tävlat hoppning, dressyr, fälttävlan och galopp. Under sin aktiva tävlingskarriär tog han bl.a. EM-guld med lag i fälttävlan och var placerad topp-10 individuellt i Badminton under flera år. Yogi är känd för sin förmåga att förmedla kunskap på ett lättförståeligt sätt och är en uppskattad mentor till yngre talanger.