Hästens takt – grunden för alla framgångsrika ekipage

Lär dig av en av Sveriges bästa tränare Karin Öljemark!

Vill du bli en bättre ryttare? Nu är det världspremiär för våra digitala videokurser där du får ta del av proffsens fantastiska kunskap! Först ut är kursen ”Hästens takt – grunden för alla framgångsrika ekipage” med Grand Prix-ryttaren och tränaren Karin Öljemark.

Upptäck vad som gömmer sig bakom takten
Takten är den första delen i utbildningsskalan. Det spännande är att takten handlar om så mycket mer än exempelvis tvåtakt eller tretakt. Timingen hos ryttaren gömmer sig bakom taktkänslan. Utvecklingen av alla gångarter gömmer sig bakom taktkänslan.

Att förstå sig på och hitta hästens optimala grundtakt är en nyckel för att kunna utveckla hästens lösgjordhet, balans och styrka. I den här kursen får du ta del av Karin Öljemarks djupa kunskap genom teori, övningar och coachning såväl avsuttet som uppsuttet till häst.

Ta din ridning till nästa nivå och bli en bättre ryttare idag! 

OM KARIN ÖLJEMARK

Karin Öljemark har en unik kombination av kunskap genom lång erfarenhet från att utbilda dressyrhästar och ryttare, coaching och mental träning. Hon har utbildat ett stort antal hästar till svår dressyr och Grand Prix, tävlat internationell Grand Prix samt visat ett flertal hästar på unghästchampionat i både Tyskland och Sverige. Karin har tagit upp elever till Grand Prix och brinner för att utbilda både hästar och ryttare med ett helhetstänk där hästens välbefinnande står i centrum.

KORT OM KURSEN

– 2 timmar total kurslängd.
– 6 inspelade lektioner som du tittar på i din egen takt.
– 1 Ryttaranalys-övning ingår som du kan göra på egen hand.
– Passar ryttare på alla nivåer samt från alla grenar.
– Kursen kostar 299 kr. Du kan se den hur många gånger du önskar, samt var och när du vill.