Gratis Pep Talk den 14 februari:

DEN NYA HÄSTEN – VETERINÄRENS RÅD FÖR LÅNGSIKTIGT VÄLMÅENDE & HÅLLBARHET 

Del 2 av det efterlängtade webinaret med Karl-Henrik Heimdahl är här!

Äntligen är uppföljningen här av det välbesökta webinaret ”Köpa och sälja häst – vad tittar veterinären på?” (se inspelning här) med veterinär Karl-Henrik Heimdahl. Denna gången lär du dig mer om vad du som hästägare bör tänka på när den nya hästen kommit hem för att få en bra start. Under webinaret går Karl-Henrik bl.a. igenom:

– Anpassning
– Utbildning
– Underhåll
– Utfodring
– Hälta och rehab

Du har även möjlighet att ställa frågor live. Webinaret genomförs i samarbete med Agria och SWB. Varmt välkommen med din anmälan!

Datum och tid
Måndagen den 14 februari kl. 19.30-21.00.

OM KARL-HENRIK HEIMDAHL

Karl-Henrik Heimdahl har varit veterinär i 45 år och arbetar idag deltid på Agria. Han har tidigare jobbat på Djursjukhusen i Skara och i Helsingborg, på SLU i Uppsala och på ATG hästklinik på Åby travbana i Mölndal. Han har varit Avelschef på Flyinge AB, vd på SWB/ASVH och arbetat ofta som FEI-veterinär vid internationella tävlingar i Sverige. Karl-Henrik är avelsintresserad och driver en egen småskalig avel av hopphästar. Han dömer häst i olika sammanhang som t.ex. fölvisningar och treårstester och var i drygt 20 år medlem och under fem år ordförande i SWB:s Avelsvärderingsnämnd för godkännande av avelshingstar.