Vi hälsar Ridesums nya vd välkommen – Karl Svantemark!

Närmast kommer Karl från fintechbolaget Dreams, han har ett stort hästintresse och har tidigare tävlat i hoppning. Karl tillträder den 17 januari 2022. Ridesums grundare och tidigare vd Jenny Stråhle kommer fortsatt att fokusera på expansion på nya marknader och affärsutveckling i bolaget.

💡 Berätta lite om dig själv!

➡️ Jag är 41 år, bor i Täby utanför Stockholm med mina barn och labradoren Saga. Hästar har alltid varit en stor och viktig del i mitt liv och jag är uppvuxen i en hästfamilj. Idag är det lite svårare att få tid att rida så mycket som jag skulle vilja, men man ångrar aldrig en tur till stallet.

💡 Vad är du mest peppad på att göra med Ridesum?

➡️ Ridesum har en unik och efterfrågad produkt som löser verkliga problem för användarna och en stark position i Skandinavien, vilket ger oss mycket bra förutsättningar för en snabb expansion. Jag ser mycket fram emot att leda Ridesums expansions- och tillväxtresa, säger Karl Svantemark.

💡Berätta vad som inspirerar dig och varför?

➡️ Professionellt tycker jag det är väldigt spännande att kunna göra människors liv bättre och enklare med teknikens hjälp, att lära mig och få nya insikter från mina kollegor och se något växa från idé till färdig produkt. På det privata planet inspireras jag ständigt av mina barn – av deras nyfikenhet och envisa frågande och jag försöker att bli mer som dem.

💡Om du skulle ha en slogan – vad skulle det vara?

➡️ Det är alltid roligare när man har kul.

This or that med Karl!

Dressyr eller hoppning?

Storstan eller landet?

Godis eller glass?

Katter eller hundar?

Tidiga morgnar eller sena nätter?

Kaffe eller te?

Karl Svantemark. (Foto: Emilia Öije Bergqvist)
Team Ridesum: från vänster Karin Lindell, Mateusz Dziurla, Jenny Stråhle, Karl Svantemark. (Foto: Emilia Öije Bergqvist)