Se webinaret med Karl-Henrik Heimdahl

Köpa och sälja häst – vad tittar veterinären på?

När du ska köpa eller sälja en häst väcks ofta många frågeställningar kopplade till exteriör, besiktning och hållbarhet. Karl-Henrik Heimdahl, veterinär och exteriördomare sedan 45 år tillbaka, guidar oss igenom viktiga områden att ha koll på för att underlätta ditt köp eller försäljning.

Välkommen att titta på webinariet som arrangerades av Ridesum i samarbete med Agria och SWB.

Hur bygger du ditt personliga varumärke i sociala medier?

Det får du reda på under vårt nästa webinar den 8 november.

Under Ridesums kostnadsfria webinar kommer Rebecka Fredriksson från Media House byRF AB ge konkreta verktyg för att såväl sätta en strategi som att komma igång. Du som ryttare, tränare eller ridsportintresserad kommer att lära dig mer om hur du kan skapa och förvalta ditt personliga varumärke på sociala medier.