Webinar: Så bygger du ditt personliga varumärke i sociala medier

Sociala medier – något många spenderar tid på utan att faktiskt nyttja till sin fördel. Ridsport är en engagerande bransch där man, med rätt strategi, kan bygga upp ett starkt personligt varumärke som på lång sikt blir ekonomiskt lönsamt. Det kräver dock att man vet hur medierna fungerar och hur du ska använda dessa på bästa sätt.

Under Ridesums kostnadsfria webinar kommer Rebecka Fredriksson från Media House byRF AB ge konkreta verktyg för att såväl sätta en strategi som att komma igång. Du som ryttare, tränare eller ridsportintresserad kommer att lära dig mer om hur du kan skapa och förvalta ditt personliga varumärke på sociala medier.

Innehåll:
Sociala medier: vart ska man synas och varför?
Personligt varumärke, vad är det?
Definiera din USP
Lägg grunden: biografi, profilbild, content, caption
Fånga följare och skapa engagemang
Samarbeten: Hur fungerar det och vad är företag intresserade av?
Statistik: Vad är viktigt?

Under webinaret har du även chansen att ställa frågor som besvaras live.