Äntligen öppnar tävlingarna upp!

Är det dags för dig och din häst att göra er första tävling tillsammans efter att ha finslipat på detaljerna i ert dressyrprogram? Ska ni kanske rida er första dressyrtävling ihop eller ska du och din tävlingskompis hoppa en svårare klass? Tävlingsnerver och tävlingsplanering är inte alltid lätt att kombinera men med hjälp av vår smarta packlista inför tävling så hjälper vi dig att strukturera upp alla tävlingsförberedelser och ser till att du inte missar något viktigt. Att komma väl förbered till en tävlingsplats är en bra förutsättning för att du och din häst ska få en fin upplevelse ihop. Ta del av vår packlista för dig och din häst, perfekt att spara i mobilen eller skriva ut och checka av med penna. Rid fint och lycka till!

Packlista – Hästen

Packlista – Ryttaren

Packlista – Övrigt

Packlista – Foder

Packlistor för tävling

Ridesum teamet tipsar

Bild: Mateusz packtips