”I Ridesum Pocket Office sköter jag alla mina bokningar och betalningar. Jag ser tydligt hur mycket pengar jag får in varje månad!”

Ulrika Fröding jobbar heltid med hästar, hon har lektioner, kurser, och föreläsningar både digitalt och traditionellt. Hon använder sig av Ridesum Pocket Office för att förenkla den administrativa biten av hennes företagande.

”Den största fördelen är att jag har allt samlat på ett ställe. Jag kan närsomhelst gå in och se hur träningarna ligger och jag kan enkelt lägga upp lediga tider som eleverna kan boka utan att behöva få tag i mig först”

Vilka smarta business-tips har du till dina tränarkollegor?

”Har du inte tid och ork att testa något nytt? Det i sig är det bästa argumentet att göra just det! Du sparar väldigt mycket tid och det lilla engagemang det faktiskt krävs för att komma igång är försumbart jämfört med den tid man lägger ner på att boka tider, skriva kvitton och fakturor, se till att desamma betalas i tid samt skicka påminnelser till de som är ena med betalningen.”