Behöver du teknisk support?

Vill du träna digitalt med Ridesum, men har inte tillräckligt bra internetuppkoppling? Känns det svårt att lösa tekniken och en bättre uppkoppling själv? Lugn, hjälpen finns nära! 

Via vår partner TechBuddy kan du få utbildad och erfaren teknisk support – på plats eller på distans. TechBuddy hjälper dig med att både identifiera problemet och åtgärda det. De finns även nära till hands när du behöver stöd med installation/onboarding av tekniken. Du bokar din tekniker och betalar efter att besöket är utfört.

Vi har tagit fram tre olika supportlösningar utifrån ryttares och tränares behov som du kan läsa mer om och boka nedan. Tveka inte att höra av dig till oss på Ridesum via chatten eller hello@ridesum.com om du har frågor!

Om vår partner TechBuddy

TechBuddy finns över hela Sverige och har sedan starten 2016 hjälpt tusentals kunder med tekniken. De är bland annat samarbetspartner till Telia, Tele2 och Microsoft. Som en trygghet för dig som använder TechBuddys tjänster erbjuder de en 100% nöjd-kund-garanti.

Teknisk hjälp vid digital träning