MÖT EN RIDESUM TRÄNARE

– Tre olika tävlingar med fem olika studenter!

Camilla är norsk dressyrryttare och tränare baserad i Danmark. Hon har arbetat på heltid som tränare sedan 2007 och undervisat och coachat studenter på alla nivåer, från nybörjare till proffs.

Hon har haft flera ryttare i Pony, Junior och Young Rider-divisionen som tävlade vid EM och de nationella mästerskapen i Norge. Hon fokuserade också på sin egen karriär som professionell ryttare, tävlade i WEG 2010 och 2014 och EG 2011 och siktar på fler mästerskap i framtiden.

Camilla använder ofta Ridesum, vilket har gett henne nya möjligheter att undervisa och coacha när hon är utomlands eller långt borta från eleverna.

”Nu kan jag tack vare Ridesum hålla kontakten med mina elever i Norge medan jag fortfarande rider och utbildar mig själv i Danmark.”

Först började hon coacha digitala lektioner på elevernas stall, men så snart som tävlingarna öppnades igen började hon coacha sina elever på deras framridningen vid tävling.

Nyligen tränade hon fem ryttare på tre olika tävlingar i Norge.

”Det fungerade riktigt bra, alla kände att de hade ordentlig hjälp och stöd vid framridningen! Det var riktigt coolt att kunna sitta i Danmark och hjälpa alla mina elever på de olika tävlingarna i ett annat land! ”