Idag lanseras Ridesum på engelska!

Äntligen finns Ridesum tillgänglig på engelska för hela världen!
Många av er har varit med på resan från starten i januari 2019 och nu är det dags för nästa steg – att alla ryttare och tränare får möjlighet att använda Ridesum.

Vi är oerhört tacksamma för att ni tror på oss och berättar om Ridesum för era vänner och kollegor! Vår mission är att bidra till mer välmående hästar, människor och miljö genom smartare träning för alla. Nu möjliggör vi träning oavsett gränser – landsgränser, språkgränser, discipliner. Vi vill helt enkelt att alla ska ha möjlighet att utvecklas tillsammans med sin älskade häst!

I Ridesum hittar du redan 100 st internationella tränare som hittills använt Ridesum på svenska. Vi är enormt imponerade över engagemanget som finns inom sporten. Den svenska appen finns kvar om du har svenska som språkinställningar på din telefon.

Boka i olika tidszoner?
Vi ändrar inte bara språket utan vi utvecklar produkten för hela världen, det innebär att vi anpassat produkten utifrån olika tidszoner. Det som är viktigt att tänka på är att man bokar tider i sin lokala tid. Alltså att ryttaren i Sverige ser tiderna i svensk tid och tränaren i t.ex. USA ser tiderna i sin lokala tid.

Tränare/expert

  1. Uppdatera appen (gå in i App Store eller Google Play – sök fram Ridesum – klicka på ”Uppdatera”).
  2. Skriv gärna en sammanfattning på engelska på din profilsida (om du vill ha internationella kunder).
  3. Lägg till undervisningsspråk via din profilsida i appen (välj ”Redigera profil” under din profilbild).
  4. Uppdatera priser och valuta om du har internationella elever. (välj ”Redigera profil” under din profilbild).

Den svenska appen finns kvar precis som vanligt om du har svenska som språkinställning på din telefon.