Nya funktioner i Ridesum!

Nu kan du som tränare/expert zooma, välja undervisningsspråk och markera dig som ej tillgänglig för nya elever! Vi har lyssnat på er feedback och nu är de efterlängtade funktionerna här för alla tränare och experter.

Zooma in detaljerna!
Nu är det ännu enklare att coacha dina elever digitalt med den efterlängtade funktionen zoom! Som tränare/expert finns den tillgänglig när du coachar via läsplatta eller dator. Funktionen är under en begränsad tid gratis att använda, då vi testar den och utvärderar. På sikt kommer den att ingå i något av våra premiumpaket.

Undervisningsspråk
Talar du flera språk? Lägg till de språk du erbjuder undervisning på via din tränarprofil i appen. Språken syns via flaggor på din profil! Ridesum har ett stort antal internationella användare och snart lanseras appen på engelska. Gå in och lägg till dina språk idag!

Ikon för när du inte är tillgänglig för nya elever
Många har efterfrågat möjligheten att visa att man endast accepterar bokningar från befintliga elever. Detta visas för ryttarna med en orange ikon vid din profilbild.

Så funkar det

  1. Uppdatera appen (gå in i App Store eller Google Play – sök fram Ridesum – klicka på ”Uppdatera”).
  2. Lägg till undervisningsspråk och ikon för tillåt ej nya elever på din profil i appen.

Frågor och feedback? hello@ridesum.se