Är du hoppryttare? Händer det att du plötsligt tappar distansen i anridningen mot ett hinder? Skulle du vilja slippa den känslan?

Då ska delta på vårt kostnadsfria webinar den 26 april kl. 19.30 med Maria Sundin, hopptränare och mental coach! Under webinaret får du lära dig hur du kan hantera känslan och framförallt hur du gör för att slippa den helt. Maria går igenom steg för steg hur du själv kan träna för att arbeta bort den obehagliga känslan av att inte “se” distansen i anridningen mot ett hinder. Passa på att utveckla dig som ryttare – anmäl dig idag!

Om Maria Sundin

Marias erfarenhet av ridsporten är lång, där hon sedan 90-talet är utbildad och licensierad hopptränare och ridlärare. Hon har både drivit ridskola, arrangerat elittävlingar i hoppning, tränat ryttare på klubbnivå liksom ryttare som tävlat med internationella framgångar. Som f.d. hoppryttare är hon väl medveten om de svårigheter som du som ryttare kan stöta på i tävlings- och träningssammanhang, varför hon rekommenderar att använda sig av mental träning och coaching i ridsporten för att kunna ta ett steg mot att bli en mer komplett idrottare. Du når de mål som du sätter upp och hittar glädjen i varje delmål.

Maria, vad ser du som din största drivkraft?
– Att se utvecklingen hos människor och hästar, där ytterligare ett steg kan tas genom att inte
grera mental träning i ridningen. Min utbildning till mental ACC Coach och lic. mental tränare har hjälpt mig att utforma hur det ska gå till. Jag har utarbetat ett system (Sporre-systemet) som integreras i ridningen, där du tränar både dina tankar och dina handlingar för att bäst utnyttja dina kunskaper. Du tränar dig att hantera spänning och nervositet hos både häst och ryttare. Du och din häst får större tillit till varandra och för de uppgifter ni står inför. Resultatet blir nöjdare och gladare ryttare och hästar som vågar anta utmaningar och lyckas med dem!

Anmäl dig redan idag!