Att utbilda en unghäst är både givande och svårt. Under utbildningens gång kommer du att möta olika typer av utmaningar.

Hur utbildar och tränar du för att bygga en harmonisk och hållbar unghäst? Rebecca Mauléon, med erfarenhet av utbildning från unghästar t.o.m. Grand Prix dressyr, kommer under Ridesums kostnadsfria webinar att dela med sig av sin kunskap om hur du skapar förtroende, lägger upp en kort- och långsiktig träningsplan, lär in nya moment samt förbereder inför den första tävlingsstarten tillsammans.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Välkommen med din anmälan!

Bild: Rebecca Mauleon Ridesum Pocket Office

Om Rebecca Mauléon

Dressyrtränare och ryttare som driver gård i Skåne med utbildning, försäljning och tävling av hästar i alla åldrar. Rebecca är ambassadör för Ridesum och använder Pocket Office.

Rebecca har bl.a. vunnit Dressage Power Future Stars-finalen i Friends Arena 2018, på Divine. Vinst i kvalet i Dressage Power Future Stars i Friends 2019 med Havanna (och tredjeplats i finalen). Vinst i Dressage Power Future Stars-finalen i Friends Arena 2018, på Divine. Unghäst-VM 2018 och vinst i Breeders Trophy för femåringar med Athena. Vinst i Falsterbos Scandinavian Open för sexåriga hästar 2011, med Isac.

Anmäl dig redan idag!