Analyserar du din egen ridning idag? Gör du det på ett strukturerat och objektivt sätt? Om inte, borde du börja med det. På så sätt kan du förbättra din och hästens prestation radikalt.

Genom att arbeta med planering, målsättning, förberedelse och analys på ett strukturerat sätt, både på kort och lång sikt, sker utvecklingen snabbare. Under vårt kostnadsfria webinar med Göran ”Yogi” Breisner, fättävlansnestor och olympisk rådgivare, får du konkreta verktyg och analysmodeller som du kan använda såväl under ett ridpass som när du lägger upp en plan.

Det finns möjlighet att ställa frågor under webinaret som besvaras live. Begränsat antal platser – anmäl dig idag!

Lars Yogi Breisner

Om Göran ”Yogi” Breisner

”Yogi” har drygt 45 års erfarenhet av att utbilda hästar och elever internationellt. Han ledde det brittiska fälttävlanslandslaget under några mycket framgångsrika år och är numera rådgivare åt de svenska förbundskaptenerna i dressyr, hoppning och fälttävlan. Han har själv tävlat hoppning, dressyr, fälttävlan och galopp. Under sin aktiva tävlingskarriär tog han bl.a. EM-guld med lag i fälttävlan och var placerad topp-10 individuellt i Badminton under flera år. Yogi är känd för sin förmåga att förmedla kunskap på ett lättförståeligt sätt och är en uppskattad mentor till yngre talanger.

Anmäl dig redan idag!