Tanken med Ridesum är att du ska kunna komma igång snabbt och enkelt med det du har hemma. För dig som ryttare – din smartphone och ditt vanliga telefonheadset. För dig som tränare/expert – dator/surfplatta. Du måste alltså inte ha någon annan utrustning. Men det finns flera smarta tillbehör för att göra den digital träningen ännu bättre. Här listar vi några tips på tillbehör som du kan köpa från våra samarbetspartners. Genom Ridesum får du 20% rabatt på produkterna nedan hos iPhone-butiken. Ange rabattkod ”ridesum” i kassan (se ”Klicka för att ange presentkort”).

Undrar du hur den digitala träningen går till? Se våra instruktionsfilmer!

Hama Star 62 Stativ

Ett enkelt, stabilt och bra stativ för att filma under digital träning. Tränar du digitalt själv med trådlöst headset är detta stativ perfekt att sätta telefonen i.

Obs! Stativet används med en smartphone-hållare ”Joby GripTight One Mount” som behöver köpas till (se nedan).

Pris med rabattkod ”ridesum”: 319 kr inkl. moms (Ordinarie pris: 399 kr inkl. moms)

Köp! 

Joby GripTight One Mount

Fäst en smartphone till valfritt stativ (t.ex. ”Hama Star 62 Stativ” ovan), enbensstativ eller selfiestick via ett stativfäste. Passar smartphones (med eller utan skal) som är inom måtten 56-91 mm.

Pris med rabattkod ”ridesum”: 159 kr inkl. moms (Ordinarie pris: 199 kr inkl. moms)

Köp! 

RAVPower Rugged 10050 mAh Powerbank

Powerbank som är byggd för att vara utomhus. Den tål vattenstänk, sand, stötar och annat naturen har att erbjuda. Karbinhaken gör att den inte försvinner och det finns en inbyggd ficklampa för användning i mörker. Med 10500 mAh kan du ladda din iPhone ca 3 gånger, och du kan ladda två enheter samtidigt med de två USB-A portarna.

Pris med rabattkod ”ridesum”: 391 kr inkl. moms (Ordinarie pris: 489 kr inkl. moms)

Köp! 

Genom Ridesum får du 10% rabatt på produkten nedan hos Telecomspecialisten (då kan ej s.k. cashback användas hos dem).

Ange rabattkod ”ridesum” i kassan (skriv i ruta ”Meddelande”) Viktigt: Rabatten dras av i efterhand, du ser ej detta när du checkar ut. Du kan även ringa Telecomspecialisten och beställa + ange rabattkod “ridesum” på tel. 0176-27 60 60.

Undrar du hur den digitala träningen går till? Se våra instruktionsfilmer!

Sena SPH10 intercomheadset

Detta headset gör det möjligt att träna digitalt helt själv. När du ställer din telefon i ett stativ behöver ditt headset lång räckvidd på ridbanan, vilket ett ”vanligt” trådlöst headset inte har.

Sena SPH10, som är utvecklat för actionsporter, är robust och har mycket bra ljudkvalitet. Det passar bra under ridhjälmen. Priset kan låta dyrt, men vi har hittills inte hittat något annat headset på marknaden med så lång räckvidd och hög stabilitet. I ett stall kan man t.ex. gå ihop och köpa det för att få ner priset/person.

Sena SPH10 erbjuder även att lyssna på din favoritmusik, GPS navigation, fyrvägs intercom konversationer med upp till 900 meter räckvidd och handsfree mobilsamtal. Funktionsratten och den stora telefonknappen gör det enkelt att styra alla funktioner och inställningar för SPH10.

Pris med rabattkod ”ridesum”: 2194 kr inkl. moms (Ordinarie pris: 2437,50 kr inkl. moms)

Köp!