Nedan finns information om Ridesum som du kan skicka till dina elever för att bjuda in dem till digital träning. Nedan hittar affischer att printa ut samt text för Mail, SMS/Messenger och sociala medier. Kopiera gärna och använd! Ett tips är också att ta en printscreen av din profil i Ridesum och dela. Och varför inte skapa ett specialerbjudande till dina ryttare? T.ex. först till kvarn – de två första som bokar en Ridesumträning får den gratis eller liknande.

MAIL

Välkommen att boka träning/rådgivning med mig i Ridesum!

Nu finns jag bokningsbar för träningar i appen Ridesum. Ladda ned appen och skicka bokningsförfrågan till mig för träningstillfällen. Du kan boka mig för digitala träningar, träningar på plats eller skicka in film och få skriftlig feedback på den. Dessutom kan jag nu följa med dig vid framridning på tävling och bangång. (anpassa efter vad du erbjuder). Perfekt för att spara tid och minska resandet, samtidigt som jag finns tillgänglig ändå.

Ridesum är gratis och du kan träna digitalt live själv eller med hjälp av en person som filmar. Hur du väljer att träna bestämmer du vid träningstillfället. Jag coachar via min dator/läsplatta och du hör mig i ditt headset.

Ladda ned Ridesum för iPhone: https://apple.co/2HszEpB

Ladda ned Ridesum för Android: https://bit.ly/2TOjjwo

OBS!

Innan du bokar digital träning, säkerställ att du har en smartphone som uppfyller de tekniska kraven och att uppkopplingen är tillräckligt bra. Läs mer på ridesum.se/support

Hälsningar xx

SMS/MESSENGER

Hej,

Nu finns jag bokningsbar för träningar i gratisappen Ridesum. Ladda ned appen och skicka bokningsförfrågan till mig för träningstillfällen. Du kan boka mig för digitala träningar, träningar på plats eller skicka in film och få skriftlig feedback på den.

Ladda ned Ridesum för iPhone: https://apple.co/2HszEpB

Ladda ned Ridesum för Android: https://bit.ly/2TOjjwo

Hälsningar xx

SOCIALA MEDIER

Nu finns jag bokningsbar för träningar i gratisappen Ridesum. Ladda ned appen och skicka bokningsförfrågan till mig för träningstillfällen. Du kan boka mig för digitala träningar, träningar på plats eller skicka in film och få skriftlig feedback på den. @ridesum #ridesum

AFFISCH ATT SKRIVA UT

Nedan hittar du två varianter av affischer att skriva ut.

1) I Word – där du själv kan lägga till/ta bort innehåll och sedan printa.

2) I PDF – klar att printa direkt.

Sätt upp affischen i stallet/fiket eller dela ut till ryttare.

Vill du veta mer?

Vi har samlat vanliga frågor & svar i vår support!

Läs mer!