Ryttare – så här funkar Ridesum

Tränare – så här funkar Ridesum

 

Se instruktionsfilmer!

Ridesum (8)

Digital träning/rådgivning kan användas till mycket. Självklart kan du genomföra t.ex. en dressyr- eller hoppträning på distans genom våra videosamtal. Du kan även få coaching på framridningen på tävling, rida dressyrprogram för domare och gå hoppbanan med din tränare. Eller varför inte stärka upp den mentala biten och coachas av en mental tränare eller få fodertips av en foderrådgivare genom videosamtal? Möjligheterna är många!

Kontakta oss på e-post: hello@ridesum.se

Kategorier: Kontakt, Ridesum

Det kan du göra i appen under ”Profil” och här: Användarvillkor och Integritetspolicy.

Kategorier: Konto, Ridesum

I dagsläget kostar inte något att vara med i betaversionen av Ridesum, varken för tränare/expert eller ryttare. Nu är det fritt fram att testa så mycket du vill! Under nästa år (2020) siktar vi på att lansera en premiumversion av Ridesum, vilket kommer innebära en kostnad. Mer information om det kommer längre fram.

Priset för tränarens coachning hittar du i tränarens profil. Du betalar för passet till tränaren med en betalningsmetod som passar er båda. Ridesum tar inte ut några avgifter för träningen.

Kategorier: Betalning, Ridesum

Både licensierade och icke licensierade ridtränare är välkomna i Ridesum. Vi vet att det finns många mycket kunniga och erfarna tränare som inte har licens. Ryttare kan dock välja att söka på enbart t.ex. ”Hoppning B-tränare”. Du kan tydliggöra din utbildning och erfarenhet i sammanfattningen i din profil. Det är viktigt att tränare/experter som är med i Ridesum följer våra Användarvillkor där vi tydliggör vilka regler vi har.

Träna när du vill, var du vill! Ridesum är en app och samarbetsplattform för ryttare, tränare och experter inom ridsport. Vi vill hjälpa ryttare att utvecklas snabbare och tränare och experter att effektivera sin verksamhet. Ridesum mission är att bidra till mer välmående hästar, människor och miljö genom smartare träning till alla.

Vad kul! Kontakta oss på e-post: hello@ridesum.se med mer information.

Kategorier: Kontakt, Ridesum

Sök tränare/experter i vår Tränar- och expertbank, boka ett pass eller efterfråga feedback på film. Träna digitalt via streaming. Få skriftlig feedback i din ryttarprofil. I Feeden publiceras löpande kunskapsfilmer med tränare, experter och ryttare – allt för att bidra till ökad kunskap!

Som tränare/expert kan du registrera en profil och synas mot ryttare i hela landet. Du kan ta emot bokningsförfrågningar, genomföra digitalt pass eller se film och ge feedback efteråt.

Load More