Ridesum i samarbete med Agria och SWB bjuder in till webinar med Karl-Henrik Heimdahl:

Äntligen är uppföljningen här av det välbesökta webinaret ”Köpa och sälja häst – vad tittar veterinären på?” (se inspelning här) med veterinär Karl-Henrik Heimdahl. Denna gången lär du dig mer om vad du som hästägare bör tänka på när den nya hästen kommit hem för att få en bra start. Under webinaret går Karl-Henrik bl.a. igenom:

  • Anpassning
  • Utbildning
  • Underhåll
  • Utfodring
  • Hälta och rehab

Det finns även chans att ställa frågor live. Varmt välkommen med din anmälan!

Karl-Henrik Heimdahl

Karl-Henrik jobbar 60% på Agrias hästavdelning sedan hösten 2014. Han tog veterinärexamen 1976 och har sedan dess varit kliniskt verksam i hästpraktik. Hade förmånen att gå ATGs allra första utbildningsomgång för att bli hästspecialist, varvid han arbetade på Djursjukhusen i Skara och i Helsingborg, samt på SLU i Uppsala. Jobbade därefter i drygt 25 år på ATG hästklinik på Åby travbana i Mölndal där Karl-Henrik hade huvudansvaret för klinikens ridhästkunder. 2008 blev han Avelschef på Flyinge AB och sedan 2011 är han VD på SWB/ASVH ett uppdrag som han innehar till 40% .

Karl-Henrik arbetar ofta som FEI veterinär vid internationella tävlingar i Sverige som t.ex. Göteborg Horse Show och Falsterbo Horse Show. Är avelsintresserad och driver en egen småskalig avel av hopphästar. Han dömer häst i olika sammanhang som t.ex. fölvisningar och treårstester och var i drygt 20 år medlem och under 5 år ordförande i SWBs Avelsvärderingsnämnd för godkännande av avelshingstar.

Anmäl dig redan idag!