Ryttare – så här funkar Ridesum

Tränare – så här funkar Ridesum

 

Se instruktionsfilmer!

Bokning (15)

Digital träning/rådgivning kan användas till mycket. Självklart kan du genomföra t.ex. en dressyr- eller hoppträning på distans genom våra videosamtal. Du kan även få coaching på framridningen på tävling, rida dressyrprogram för domare och gå hoppbanan med din tränare. Eller varför inte stärka upp den mentala biten och coachas av en mental tränare eller få fodertips av en foderrådgivare genom videosamtal? Möjligheterna är många!

Under ”Aktiviteter” och ”Kommande”.

Kategorier: Bokning, Feedback, Ryttare

Du kan t.ex. ladda upp din film på YouTube, Dropbox eller liknande. Tänk på att tränaren/experten måste kunna se filmen – så gör den offentlig eller ange t.ex. lösenord i din förfrågan.

Kategorier: Bokning, Feedback, Ryttare

Boka pass: Ange datum, tid, längd, telefonnummer, e-postadress och ett meddelande med information som t.ex. om du vill träna IRL/digitalt, information om dig/din häst samt vad du önskar träna.

Efterfråga feedback: Ange när du senast önskar feedback, länk till filmen (ladda upp på t.ex. YouTube eller Dropbox), telefonnummer, e-postadress och skriv ett meddelande med bra information, t.ex. om dig/din häst samt vad du önskar få feedback på.

”Efterfråga feedback” bokar du på tränarens/expertens profil. Du filmar din träning och laddar upp på t.ex. YouTube eller Dropbox (tänk på att filmen måste vara synlig). I bokningen anger du önskad deadline för feedback och klistrar in länken till din film. Den skriftliga feedbacken hittar du sedan under Aktiviteter/Feedback.

Då uppdaterar du tid/datum efter önskemål i den avböjda förfrågan och skickar igen.

Om du behöver göra en ombokning eller ändra tid på ett pass så gör det snarast. Gå till Aktiviteter/Kommande och klicka ”Ändra” för ditt pass.

Feedback på film kan inte ändras/avbokas eftersom tränaren kan ha påbörjat jobbet.

Kategorier: Bokning

Ladda ner Ridesum i App Store eller Google Play. Klicka på ”Registrera här” längst ner på första sidan och välj ”Jag är tränare/expert”. Fyll i namn, e-post och ett lösenord. Sedan laddar du upp ett foto på dig själv och fyller i distrikt, ort, kompetenser och pris för ett 45 min digitalt pass (inkl. moms). Ryttare kan hitta din profil genom att söka på namn, distrikt och kompetens. Du kan alltid uppdatera dina uppgifter i din profil. Vi rekommenderar också att du presenterar dig i sammanfattningen samt lägger till prislista. Vill du ha hjälp med att skapa din profil? Maila hello@ridesum.se

Klicka på ”Sök tränare” i appens bottenmeny. Sök på namn (i sökfältet överst) eller på kompetenser och/eller distrikt. Sökresultaten visas i alfabetisk ordning.

Om ryttaren har efterfrågat feedback på en film loggar du in via dator eller surfplatta på ridesum.se (klicka på ”Login tränare” i översta högra hörnet). Logga in med samma uppgifter som i mobilappen. Välj den aktuella ryttaren och klicka på filmlänken. Då öppnas en ny ruta och du kan titta på filmen. Observera att ryttaren kan ha lösenordskyddat filmen och angett detta i ”Meddelande”. När du sett filmen klickar du på ”Skriv feedback”, skriver feedback och skickar till ryttaren.

Ridesums digitala pass äger rum i webbläsaren, så du behöver inte ladda ner några program/appar. För att ha ett digitalt pass via datorn eller surfplattan är det ett par saker du bör känna till, se nedan.

Sök tränare/experter i vår Tränar- och expertbank, boka ett pass eller efterfråga feedback på film. Träna digitalt via streaming. Få skriftlig feedback i din ryttarprofil. I Feeden publiceras löpande kunskapsfilmer med tränare, experter och ryttare – allt för att bidra till ökad kunskap!

Som tränare/expert kan du registrera en profil och synas mot ryttare i hela landet. Du kan ta emot bokningsförfrågningar, genomföra digitalt pass eller se film och ge feedback efteråt.

Hur fungerar det för mig som tränare och expert?

Ryttare skickar förfrågan och föreslår en tid för ett pass eller efterfrågar feedback på en film. När du har fått en bokningsförfrågan skickas en notis till dig i telefonen. (OBS! Säkerställ att du har pushnotiser påslaget – du hittar det under Profil och kugghjulet). Du kan antingen acceptera förfrågan, föreslå en ny tid eller avböja.

Kategorier: Bokning, Profil, Tränare

Klicka på tränarens/expertens profil och ”Efterfråga feedback”. Fyll i uppgifterna och skicka förfrågan. Tränaren/experten kan acceptera, ändra eller avböja förfrågan. Du får meddelande om detta via pushnotis. (Obs! Säkerställ att du har pushnotiser på, du kan aktivera det under Profil)

Kategorier: Bokning, Feedback, Ryttare

Du gör en bokningsförfrågan på tränaren/expertens sida. Säkerställ att du har pushnotiser påslaget så du inte missar bokningar och feedback! (Kika under Profil)

Kategorier: Bokning, Profil, Ryttare

Load More